BETFAIR GAMES EXCHANGE

Om du är ny på spelutbytet kan det tyckas lite svårt att börja med. Lyckligtvis är det inte så komplicerat som det verkar. Som utgångspunkt har du 3 olika alternativ på spelutbytet. Du kan sälja odds, köpa odds eller erbjuda din egen satsning.

BETFAIR GAMES EXCHANGEDu kan köpa odds om du tror att laget vinner en given match. Du gör det genom att trycka på den blå knappen bredvid matchen du vill spela. Således är det helt gjort på samma sätt som med en vanlig satsning på någon annan satsningssida. Den största skillnaden är att du får bättre odds på vadslagningsutbytet.

Du kan också sälja odds om du tror att laget förlorar matchen. Du gör det genom att trycka på den röda knappen bredvid matchen du vill spela. I det här exemplet är det du som fungerar som en spelplats och din potentiella vinst ökar, ju fler spelare som stöder laget.

Om du däremot inte är nöjd med de odds som erbjuds, kan du som ett tredje alternativ också skapa dina egna odds och låta andra spelare odds mot dig. Till exempel kan du erbjuda en satsning till odds på 1/1 som Silkeborg inte kan slå Aalborg för en satsning på 500 kronor. Då måste du bara vänta och se om andra spelare är intresserade av att spela det där spelet.

Eftersom Betfair inte har någon inverkan på oddsen som erbjuds på vadslagningsutbytet, tjänar de inte pengar på hur striderna spelas. Dock tar de en skatt på 5% för att fungera som mellanhand. Denna avgift kan dock minskas om du spelar många spel på Betfair-vadslagningsutbytet. Du kan läsa mer om detta på Betfairs hemsida. 5% skatt gäller endast för dem som vinner vadet. Om du förlorar din insats på spelutbytet betalar du ingenting för Betfair.

CASH OUT I BETFAIR GAMING EXCHANGE

På Betfairs spelutbyte kan du också dra nytta av den populära utbetalningsfunktionen. Det var faktiskt Betfair som uppfann och introducerade utbetalningsfunktionen som det första vadslagningsföretaget. Med den här funktionen kan du när som helst avbryta din insats, ta ut dina vinster eller begränsa dina förluster.

Du kan när som helst gå in och se hur mycket din utbetalning är värd, och därifrån bestämmer du om det lönar sig att använda funktionen. Om du vill använda utbetalningsfunktionen kan du när som helst trycka på den gula utbetalningsknappen och sedan justera hur mycket du vill betala.

Ett exempel på Cash Out i Betfairs spelutbyte

Till exempel, om du har en satsning på 500 kronor som Aarhus slår Sønderjyske i odds 1/1, och Aarhus går snabbt framåt med 2-0, då kan du faktiskt sälja fyra / femtedelar av dina odds och få 400 kronor betalda i vinst. Så om Aarhus går och förlorar ändå har du vunnit pengar ändå!

FÖRDELAR MED BETFAIR GAMING EXCHANGE

FÖRDELAR MED BETFAIR GAMING EXCHANGEDet finns många fördelar med att använda Betfairs spelutbyte istället för att spela mot ett etablerat spelbolag. Som tidigare nämnts får du mycket högre odds än med de vanliga vadslagningssidorna eftersom du satsar mot andra spelare.

Det betyder också att Betfair inte har någon risk att förlora pengar på dina spel. De betalar bara en liten avgift för att vara mellanhand. Därför hittar du alltid marknadens bästa odds på Betfairs spelutbyte.

Och om du fortfarande inte är nöjd med de odds som erbjuds kan du bara skapa dina egna spel och du kan få exakt oddsen du letar efter så länge som andra spelare också är intresserade av dem.

Dessutom finns det inga restriktioner på vad du kan placera på Betfairs bettingbörs. Du kan spela för så stora eller små belopp som du vill.

NACKDELAR MED BETFAIRS SPELUTBYTE

Naturligtvis, som med alla andra spel och vadslagning, finns det också nackdelar som du borde vara medveten om. En av de största nackdelarna är förmodligen den avgift som Betfair betalar när du vinner i utbytet. Lyckligtvis är skatten bara insamlad från vinnarna och inte från dem som förlorar sina insatser.

KAN DU ANVÄNDA BETFAIRS SPELUTBYTE PÅ DIN MOBIL?Om du är en av de spelare som föredrar att spela på, till exempel, de lägre engelska fotbollslagen, då kan det också vara svårt att hitta andra spelare från tid till annan. Som regel finns det dock mycket aktivitet på Super League, och givetvis på Premier League och andra stora europeiska ligor.

KAN DU ANVÄNDA BETFAIRS SPELUTBYTE PÅ DIN MOBIL?

Ja du kan. Betfairs hemsida är mobilt anpassad, vilket innebär att spelutbytet fungerar riktigt bra på din mobil eller surfplatta. För bästa upplevelse rekommenderas dock att du laddar ner Betfairs mobilapp. Appen är tillgänglig för både Android-enheter och Apple-produkter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here